Telefon
WhatsApp
Türkiye'nin İlk e-Ticaret İş Veren Sendikası (Etis) yine bir ilk ile karşımızda ! Hoş geldin Etis Samsun il Başkan'lığı
HP Victus 16-D1047NT

e-Ticaret İşveren Sendikası Türkiye’de İlk İl Başkanlığını verdi / Etis Samsun

 

 

 

 

 

 

 

 

e-Ticaret İşveren Sendikası Türkiye'deki e-ticaret ile ticaret alanlarını genişletmek isteyen yerel ve lokasyon odaklı işverenleri organize etmek ve gelişen tüm süreçleri daha hızla paylaşmak adına il başkanlıklarını açacağını kısa bir zaman öncesinde kamu ile paylaştı.

Etis Genel Başkanı Sn.Erdem Yanık ve Genel Başkan Yardımcısı Sn.Azat Gökçe'den edinilen bilgiye göre Sendikanın vermiş olduğu  İlk İl Başkanlığı  Samsun olması kendilerinde de olumlu bir motivasyon olduğu yönünde paylaşımlarda bulunmuşlardır. 

Etis Gen Başkanı  Sn.Erdem Yanık sözlerine tüm Türkiye'de bir seferberlik başlattıklarını ve İl Başkanlıklarının sayısının  daha hızlı bir biçimde çoğaltılacağına yönelik çalışmalarının olacağını ekledi.

e-Ticaret ve e-İhracat alanlanlarında Kamu tarafından  sağlanılan  fırsat ve imkanların , girişimcilere ve online satış yapmak isteyen işletmelere

aracısız hızlı ve doğru yönlendirmeler ile sağlanmasını kurulan ve kurulacak Başkanlıklar ile paylaşacaklarını belirtmişlerdir.

İlk İL Başkanlığı olan Etis Samsun'un  İL Başkanlık görevine Sn Erkan Hoş'un ataması yapılmış ve İL Başkanlık  Mazbatası törenle teslim edilmiştir.
Kısa bir süre içinde Samsun da faaliyetlerine başlayacak olan Sn Erkan Hoş çok heyecanlı olduklarını ve  oluşturdukları yönetim kurulu ile vakit kaybetmeden bu sorumluluğu  Samsunlu girişimcilere ve iş insanlarına aktaracaklarını belirtmişlerdir 
Etis oluşturulan Samsun İl yönetim kurulunun ülkemize ve Samsun iş insanlarına  hayırlı olması temennisini paylaşmışlardır.


 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Worldef

Reklam

FLORYA

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği