Telefon
WhatsApp
Türk Telekom kupasında şampiyon Fenerbahçe oldu!
HP Victus 16-D1047NT

Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa nihayete erdi. İlk kez düzenlenen bu turnuvada Türk Telekom eSüper Lig’inden altı takım ile GAMEON eTürkiye Kupası finalinde mücadele eden takımlar bir araya geldi. Heyecan dolu müsabakalar sonucunda şampiyon Fenerbahçe oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada şampiyon Fenerbahçe’yi tebrik ettiğini ve ülkemizi temsil edecekleri eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda kendilerine başarılar dilediğini dile getirdi. Ayrıca diğer kulüplere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Türk Telekom eSüper Kupa- Şampiyon Fenerbahçe

TT Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden de spora ve sporcuya destek vermeyi ve yeni teknolojileri spora entegre etmeyi sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca dijital dönüşüme liderlik ettiklerini de söyledi.

eSüper Kupa isim sponsorluğunu ve yayıncılığını üstlenen TT’nin eSpor alanındaki bu çalışmaları şüphesiz Türkiye’nin dijital dönüşümüne de katkı sağlayarak ortak hedeflere paralel şekilde ilerliyor. Fenerbahçe, Türk Telekom eSüper Kupa şampiyonluğu sayesinde Avrupa’da da yer alma hakkına kavuştu.

EA FC24’te gerçekleşen turnuvada başarılı bir performans sergileyen kulüp, eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Worldef

Reklam

FLORYA

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği