Telefon
WhatsApp
Merak edenler için 6 maddede WORLDEF İSTANBUL 2024’ü özetlendi. Okuyunca heyecanımıza emin olun hak vereceksiniz.
HP Victus 16-D1047NT

Yıldızlar geçidine hazır mısınız? ''Ticaretin Rönesansı: E-Ticaret'' ana temasıyla WORLDEF ISTANBUL 2024 çok konuşulacak! Bildiğiniz WORLDEF'i unutun derken çok ciddiydik.

WORLDEF olarak ilk defa www. worldef .com domaininde yayın yapmaya başladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. ???? Bu arada tamamen global bir etkinlik olacağı için sitede sadece İngilizce yayın yapmaya karar verdik.

WORLDEF ISTANBUL 2024 için tüm hazırlıklarımızı neredeyse tamamladık. Hadi şimdi maddeler halinde etkinliği özetleyelim;

1. Davet ettiğimiz önemli konuşmacılarımızdan birkaçını paylaşmak istiyorum. Facebook kurucu ortağı Chris Hughes, Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, Alibaba Avrupa eski başkanı James Hardy, Avrupa Merkez Bankası eski başkanı Yves Mersch, Google Avrupa eski COO'su Ben Legg ve daha fazlası...

2. 5 Haziran 2024'te Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek olan ve sadece seçkin davetlilerin ve VIP bilet sahibi misafirlerimizin katılabileceği VIP Resepsiyon'umuz var. Limitli kontenjanımız olacak. Erken davranmak isteyenler olabilir. Avantajlı fiyatlarla erken bilet alımı için linki buraya bırakıyorum; https://lnkd.in/dEN9rpjD

3. İlk defa ''e-ticaret odaklı üreticiler pavilyonu'' açıyoruz. Her kategoride 3-5 tane nitelikli üretici standı olacak. Ve tüm dünyadan gelen büyük satıcılarla her kategoriden e-ticaret odaklı üreticileri kendi stantlarında bir araya getirmiş olacağız. Üretici stantlarında büyük ticaret dönecek.

4. Üç sahneyi üç gün boyunca üç oturum başkanı yönetecek. CNN Türk Ankara temsilcisi Hakan Çelik, Habertürk TV'de ''Burası Haftasonu'' programının sunucusu Oylum Talu ve üçüncü isim için birkaç kişiden haber bekliyoruz. Oturum başkanlarıyla 4. ve 5. seviye partnerlerimiz birebir keyifli paneller yapacaklar.

5. Tüm dünya e-ihracatı e-ticaretin bir yapılış şekli olarak görüyor. Dolayısıyla etkinliğimizi ''eticaret ve perakende teknolojileri'' üzerine odakladık. Böylece etkinlik skopunu daha da genişleterek daha geniş bir yelpazede top koşturmaya başlıyoruz.

6. Sponsorluğu komple kaldırıp partnerlik sistemi getirdik. 1.'den 5. seviyeye kadar partnerlerimiz olacak. 5. seviye partner sayısı sadece 4 adet var. Tüm servis sağlayıcıları kategorize ederek her kategoriden sınırlı sayıda partner alabileceğiz. Partner sayfamıza https://lnkd.in/dRpT5eXc linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha birçok yenilik kattık etkinliğe fakat şimdilik bu kadarını paylaşmış olalım. Özetle; bildiğiniz WORLDEF'i unutun derken çok ciddiydik.

Takipte kalın, bizi izlemeye devam edin.

Not: Etkinliğe 80-100 bin civarı ziyaretçi bekliyoruz.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Worldef

Reklam

FLORYA

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği