Telefon
WhatsApp
CG Konsept Mimarlık en son teknoloji ile en iyi projelere imza atıyor
HP Victus 16-D1047NT

CG Konsept Mimarlık en iyi projelere imza atıyor

CG Konsept Mimarlık, 800 metrekare kapalı alanda, genişletilmiş makina parkuru ve 12 kişilik kadrosu ile tüm ahşap, mobilya işlemlerini ustalıkla hayata geçiriyor.

    

Cuma Güzey’in sahip olduğu bilgi CG Konsept Mimarlık, 12 kişilik kadrosuyla en iyi projelere imza atıyor. Dededen toruna geçen mesleki tecrübeyle 800 metrekare kapalı alanda, genişletilmiş makine parkuru ile değerli projelere imza atıyor.

 

 

Dedesi ve babasının kendisine gösterdiği yolda emin adımlarla ilerleyen Cuma Güzey, işlerini hep aşkla yaptıklarını belirterek, “Ekibim ile birçok değerli projeye imza attık. İşimizi aşk ile yapıyor her zaman en iyisini yapabilmek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bayrağı devraldığımız günden bu yana işimizi titizlikle sürdürüyoruz. Çıktığımız bu yolda en iyi projelere imza atmaya devam etmeye kararlıyız. Her zaman söylediğim gibi “İşinizi aşk ile yapın ekibinizi iyi seçin çünkü iyi bir ekip sizi zirveye çıkartabilir” sözleriyle şirketin geldiği noktayı tanımlıyor.

 

 

Dedesinden bu yana üç kuşaktır bu mesleği gururla yaptıklarını anlatan Güzey, “Dedem ve babam yılların değer kattığı Eminönü Yeni Camii, Tarihi Mahmutpaşa Hamamı gibi önemli yapıların ahşap restorasyonlarını 30 yıl önce bin bir emekle yaptı. Dedem ve babamın bu önemli eserlerin ahşap restorasyonunu ustalık eseri olarak yapmış olmalarının gururunu yaşayarak devraldığımız bu bayrağı 3 kuşaktır sürdürüyoruz.”

 

Villa, fabrika, ofis, daire, cafe restoran projelerinin yanı sıra mimari tasarım 3D desing ve danışmanlık hizmeti de veren CG Konsept Mimarlık fark yaratan konseptleri hayata geçiriyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Worldef

Reklam

FLORYA

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği